4,9/ 5 Asiakastyytyväisyys
Pikapalopostit
Savuks hoitaa pikapalopostien tarkastukset, huollot ja letkujen vaihdot. Pikapaloposti on yksi tehokkaimmista kiinteistä sammutuskalustoista, joita kiinteistöistä yleensä löytyy. Tästä syystä on ensiarvoisen tärkeää huolehtia pikapaloposteista säännöllisesti, jotta ne ovat aina toimintakunnossa hätätilanteita varten. Oikein hoidettuna pikapaloposti voi pelastaa henkiä ja omaisuutta.
Pikapaloposti
Pikapalopostin huolto, tarkastus ja koeponnistus?
Pikapaloposti on yksi kiinteistön tärkeimmistä alkusammutusvälineistä käsisammuttimien ohella. Sen kunnosta on tärkeää huolehtia asianmukaisin huolloin ja tarkastuksin. Tarkastus on suoritettava vuosittain, ja letkujen koeponnistus tulee tehdä viiden vuoden välein. Tarkastus ei ole lakisääteinen. Mutta useammat vakuutusyhtiön ehdot vaativat vuotuisen tarkastuksen ja letkujenkoeponnistuksen.
Pikapalopostien letkujen vaihto ja tiivisteiden vaihto?
Savuks tarjoaa pikapalopostien letkujen ja tiivisteiden vaihtoa. Usein pikapalopostit vaihdetaan tarpeettomasti uusiin, vaikka ne eivät ole suuressa käytössä. Uusien kaappien ja kelojen vaihto voi olla turhaa. Meidän palvelumme avulla letkujen tai tiivisteiden vaihto voi säästää jopa 1000-2000 euroa yhden pikapalopostin huollossa tai korjauksessa verrattuna koko kela- tai kaappivaihtoon.
Meiltä myös uudet pikapalopostit, suuttimet ja letkut?
Savuksilta saat myös uudet pikapalopostit, suuttimet ja letkut. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!
Yleisimmät viat pikapaloposteissa?
- Letkut murtuneet tai kuluneet puhki: Runkoletku liian vanha tai kelassa olevaa letkua vedetty useasti lattiaa pitkin jolloin letku on kulunut.
- Letku ei tule kevyesti kelasta kun lähdet vetämään sitä: Letku liian vanhaa ja kovaa tai kela kiristetty liian tiukkaan.
- Keskiöstä valuu vettä: Tiivisteet kuluneet tai kovettuneet.
- Suutin valuttaa vettää vaikka kiristät kiinni: Suuttimeen kertynyt likaa tai kalkkia jolloin suutin ei sulkeudu tiiviisti vaikka kiristät.
- Letkun juurista tihkuu vettä: Letkun kiristimet tai puristusliittimet löystyneet.
- Pikapaloposti ei mene kunnolla kiinni: Letku kierretty huonosti kelaan tai letkua liikaa kelassa. Kahva kulunut tai rikki.
- Sulku jää vuotamaan ja letkuun jää paine: Sulkuventtiili kaapista ei mene loppuun asti kiinni. Venttiiliin kertynyt kalkkia tai muuta roskaa.